|
|
|
|
|
Pazartesi, 24 Þubat 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
|
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
kereviz, bulgur, yoðurt. |
|
|
kuzu eti, sarýmsak, yoðurt, baharat, salça. |
|
beyaz lahana, kýyma, kereviz, havuç, dereotu, bulgur, soðan, baharat, salçalar. |
|
Çiçek bamya, kuzu eti, kuru domates, nohut, limon |
|
Ayva, kuzu incik, soðan,sarýmsak,domates salçasý,biber salçasý |
|
Ispanak, sarýmsak, soðan, teke kavurma, mercimek, barbunya, nane |
|
Kuzu kaburga, iç fasulye, soðan, salça, sarýmsak, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
Dikenli bitki kökü, kuzu eti, soðan, zeytinyaðý, limon, yumurta |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Bakla, salça, kuru soðan, sarýmsak, dereotu, zeytinyaðý |
|
karnabahar, soðan, sarýmsak, limon suyu, baharat,havuç |
|
ýspanak, sarýmsak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý.börülce |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
kereviz, yer elmasý, havuç, soðan, sarýmsak, yeþillik. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Bulgur, zeytinyaðý, mercimek, soðan |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|