|
|
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
maþ, bulgur, tarhun, soðan |
|
|
Isýrgan,tavuk eti,yeþil mercimek,nohut,sarýmsak,nane,eriþte |
|
Közde piþmiþ kebap, taze sarýmsak, salça, baharat, yoðurt |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Çiçek bamya, kuzu eti, kuru domates, nohut, limon |
|
kara lahana, býçak kýymasý, pirinç,bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, baharat. |
|
pýrasa, kýyma,domates, biber, soðan, salça, un, yumurta, baharat |
|
dana incik, patates, soðan, sarýmsak, havuç, baharat,un |
|
pirzola, ayva, soðan, sarýmsak, salça, baharat, nar ekþisi. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Bakla, salça, kuru soðan, sarýmsak, dereotu, zeytinyaðý |
|
Mübarek dikeni, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý, salçalar,börülce |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
kereviz, yer elmasý, havuç, soðan, sarýmsak, yeþillik. |
|
Elma kurusu, pancar, börülce, soðan, zeytinyaðý |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
yabani semizotu,ýspanak,baharatlar,soðan,salçalar,sarýmsak |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
25 Mart 2024 -01 Nisan 2024
|