|
|
|
|
|
Cuma, 28 Þubat 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
|
|
|
Isýrgan otu, bulgur, yoðurt, tarhun,ekþi |
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
kuzu eti, sarýmsak, yoðurt, baharat, salça. |
|
Keþür (kara havuç), pirinç, kýyma, baharat |
|
Teke kavurma, eriþte, mercimek, yoðurt, nohut, nane, pazý |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Çiçek bamya, kuzu eti, kuru domates, nohut, limon |
|
dana incik, soðan, ayva, nar, havuç, maydanoz, baharat. |
|
Kuzu eti, bulgur, irmik, sarýmsak, soðan, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
lahana,fasulye turþusu,soðan,sarýmsak,baharat,zeytinyað |
|
Bakla, salça, kuru soðan, sarýmsak, dereotu, zeytinyaðý |
|
Mübarek dikeni, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý, salçalar,börülce |
|
Karnabahar, un, süt, yumurta, dereotu |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
Bal kabaðý, elma kurusu, börülce, pirinç, soðan, baharat |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Arpa þehriye, bulgur, soðan, zeytinyaðý |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|