|
|
|
|
|
Cumartesi, 02 Ekim 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
demirhindi meyvesi. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kereviz, yoðurt, bulgur, baharat, zeytinyaðý. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
kara lahana, býçak kýymasý, pirinç,bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, baharat. |
|
dana incik, soðan, ayva, nar, havuç, maydanoz, baharat. |
|
kuzu eti, yoðurt, pirinç, nohut, nane. |
|
kuzu eti, yeþil domates, soðan, sarýmsak,baharat |
|
bamya, kuzu eti, nohut, domates, ekþi, sarýmsak, salça. |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kanlýca mantarý, soðan, baharat. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
ýspanak, sarýmsak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý.börülce |
|
Dolmalýk biber, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, baharat, zeytinyaðý |
|
geyik mantarý, un, yoðurt, yumurta, soðan, baharat, tereyaðý. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
soðan,sarýmsak,domates,bulgur,biber,kabak,zeytinyaðý,salçalar,börülce,patlýcan |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|