 |
 |
 |
 |
 |
| Perþembe, 16 Ekim 2025 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| küzbara (kiþniþ), yoðurt, yarma buðdayç,ýspanak |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| Kabak,kuzu eti,nohut,pirinç,yoðurt,kuru nane |
|
| bulgur, yaðsýz koyun kýymasý, nohut, soðan, sarýmsak, salça, kuzu eti, baharat. |
|
| Dana eti, soðan, tuz, baharat, hamur, tereyaðý |
|
| Kýyma, pirinç,maydanoz,yumurta, soðan, baharat,un |
Tüm Bölgeler |
| kuzu eti, taze iç fasulye, soðan, sarýmsak, domates salçasý. |
|
| Lahana, kýyma, soðan, bulgur, pirinç, maydanoz, dereotu, baharat,domates biber salçasý, |
Gaziantep |
| Þeftali, kýyma, soðan, baharatlar, badem |
|
| Tavuk eti, kuru biber,kuru domates, soðan, sarýmsak, isot biber, baharat,nar |
Þanlýurfa ve Çevresi |
| patlýcan , býçak kýymasý, sarýmsak, domates, biber, baharat,soðan,domates biber salçasý |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| Patlýcan, domates, biber, sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,kiþniþ |
|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Ýç barbunya, soðan, sarýmsak, patates, domates ve biber salçasý,havuç,kereviz,kuru domates,zeytinyað,kýrmýzý biber |
Istanbul ve Çevresi |
| Balkabaðý,kereviz,maydanoz,dereotu,sarýmsak,yumurta,baharat,patates |
Tüm Bölgeler |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| Taze fasulye, kuru biber,havuç,soðan,zeytinyaðý,sarýmsak,baharat |
Karadeniz |
| ýspanak, zeytinyaðý, tuz, al biber,soðan |
Tüm Bölgeler |
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| Bulgur, soðan,yeþil domates,sývýyað,baharat |
|
| basmati pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
|
|
01-08 Aralýk 2025
|
 |
| |
|
|
 |