|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
dövme buðday, nohut, yeþil mercimek, salça, tarhun, soðan, baharat, zeytinyaðý,domates,biber,et suyu |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
Hamur, kýyma, pirinç, süzme yoðurt,kiþniþ,sarýmsak,kuru nane |
|
Bulgur, yaðsýz kýyma, kuzu eti, soðan, salça, nohut, havuç |
Antakya |
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
ýspanak, sarýmsak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý.börülce |
|
Un, peynir, yumurta, sade yað |
|
Ayva, kereviz, soðan, sarýmsak, havuç, zeytinyaðý |
|
|
|
|
|
|
|
130 gr. Zýrhla çekilmiþ kuzu kýymasý, tuz, acý biber. |
|
130 gr. Sade kýyma kebabý, ceviz, kaþar, maydanoz ve nane hamurun içine sarýlýp fýrýnlanýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, patlýcan, domates sosu ve nar ekþisi |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý domates ile þiþte piþer. |
|
130 gr. Sade kýyma kebabý, kaþar, domates, ceviz, biber ve yoðurt |
|
130 gr. Sade kýyma kebabý pide üzerine çekilir. Domates, soðan, sumak, biber ve naneden oluþan bir sos üzerine dökülür. |
|
200 gr. Sade kýyma, maydanoz, biber, sarýmsak, soðan, karabiber, pul biber |
|
130 gr. Sade kýyma kebabý közlenmiþ patlýcan, közlenmiþ domates ve sarýmsakla servis yapýlýr. |
|
200 gr. Sebzeli kýyma kebabý, patlýcan, domates, biber, soðan, sarýmsak, salça, pul biber, karabiber |
|
180 gr. Kuzu parça et.
|
|
(Antep usulü ) 50 gr. Sade kuzu kýymasý, domates, maydanoz, biber, sarýmsak, karabiber |
|
130 gr. Sade kýyma kebabý, sarýmsaklý yoðurt, tereyaðlý biberle birlikte pide üzerine konularak servis yapýlýr.
|
|
200 gr. Sade kebap kýymasýna, ince bulgur, soðan, nane, sarýmsak, pul biber, kimyon karýþtýrýlýr. |
|
200 gr. Sade kebap kýymasý, patlýcan, biber, domates, soðan |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, nar ekþisi
|
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
Kýrma yeþil nizip zeytini, taze soðan, maydanoz, pul biber, domates salçasý, ceviz, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Ýnce bulgur, baharat, soðan, maydanoz, salça, zeytinyað, nar ekþisi |
|
|
|
25 Mart 2024 -01 Nisan 2024
|