|
|
|
|
|
Pazartesi, 07 Haziran 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
|
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
buðday, yoðurt, ýspanak, tarhun, baharat. |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
bamya, kuzu eti, nohut, domates, ekþi, sarýmsak, salça. |
|
Kuzu incik, taze soðan, arpa þehriye,,baharat,maydonoz,dereotu |
|
üzüm yapraðý, kýyma, bulgur, soðan, sarýmsak, salça, zeytinyaðý. |
|
kuzu eti,taze soðan,maydanoz,erik,sarýmsak |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
bulgur köftesi,nohut,kuzu eti,yoðurt,nane, kabak |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Fasulye, yumurta, soðan, baharat, zeytinyaðý, tereyað |
|
Soðan,zeytinyaðý taze iç bakla,limon suyu,havuç,rezene |
|
|
180 gr. Dana sýrtý ve saklý et, kuyruk yaðý |
|
180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
130 gr. Zýrhla çekilmiþ kuzu kýymasý, tuz, acý biber. |
|
130 gr. Sade kýyma kebabý, ceviz, kaþar, maydanoz ve nane hamurun içine sarýlýp fýrýnlanýr. |
|
300 gr. Kuzu pirzolasý, ayva, domates salçasý, soðan, karabiber. Izgaradan sonra tavada yapýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý domates ile þiþte piþer. |
|
200 gr. Sade kýyma, maydanoz, biber, sarýmsak, soðan, karabiber, pul biber |
|
200 gr. Sebzeli kýyma kebabý, patlýcan, domates, biber, soðan, sarýmsak, salça, pul biber, karabiber |
|
180 gr. Kuzu parça et.
|
|
200 gr. Sade kebap kýymasýna, ince bulgur, soðan, nane, sarýmsak, pul biber, kimyon karýþtýrýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, nar ekþisi
|
|
200 gr. Tavuk buttan kuþbaþý yapýlýr. |
|
Yeni dünya, kebap kýymasý
|
|
130 gr. Zýrhla cekilmiþ kuzu kýymasý, tuz |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
soðan,sarýmsak,bulgur,patlýcan,baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
yoðurtlu patlýcan , pancar , kýsýr , çarpana , zahter , humus , zeytinyaðlý yaprak sarma , kuru patlýcan ve biber dolma |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|