 |
 |
 |
 |
 |
Pazartesi, 02 Temmuz 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
Adýyaman |
dövme, kýrmýzý mercimek, salça, tarhun, baharat, kemik suyu, zeytinyaðý,börülce |
|

|
Bamya, kuzu eti, domates, limon, nohut,domates salçasý, viþne |
Nizip(G.Antep) |
kuzu eti, patlýcan, domates salçasý, nohut, domates,biber |
Kilis |
üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, soðan, sarýmsak, baharat |
|
pancar, kuzu eti, börülce, soðan, sarýmsak, sumak, kuru biber, bulgur köftesi |
|
Taze fasulye, kuzu eti, biber, sarımsak, soğan, domates |
|
Kabak, kýyma, soðan,sarýmsak,dereotu,kimyon,karabiber,ekmek içi |
|
Kuzu eti, viþne, sarýmsak, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
Tavuk mantar?, soğan, zeytinya |
|
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
lor, süt, bulgur, biber, soðan, baharat, zeytinyaðý. |
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
bulgur, þehriye, sývýyað,soðan,baharat, |
Tüm Bölgeler |

|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
Kýrma yeþil nizip zeytini, taze soðan, maydanoz, pul biber, domates salçasý, ceviz, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|

|
Kavun ?ekirde?i, ?eker |
|
|
|
11-18 Aðustos 2025
|
 |
|
|
|
 |