 |
 |
 |
 |
 |
Cuma, 14 Haziran 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|
tandýr eti, nane, yoðurt, nohut, pirinç, baharat |
|

|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
Yaðsýz et, bulgur köftesi, yoðurt, nane, pazý, semizotu |
|
kabak, kýyma, bulgur, soðan, maydanoz, sarýmsak, salça, baharat, |
Bitlis ve Çevresi |
Kuzu eti, marul, taze soðan, sarýmsak, rezene, baharat,erik |
|
Kuzu eti, enginar, nohut, sarımsak, yoğurt, dereotu |
|
Kuzu incik, soðan, sarýmsak, domates, biber |
|
Kiraz, kuzu eti, soğan, sarımsak, sal |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
fasulye, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý,domates |
|
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Kiraz yaprağı, ince bulgur, soğan, reyhan |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
Bulgur, zeytinyaðý, mercimek, soðan |
Kilis |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|

|
I?k?n |
|
|
|
05-12 Mayýs 2025
|
 |
|
|
|
 |