 |
 |
 |
 |
 |
Cuma, 20 Aralýk 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
Ayva, þeker |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
maþ, yoðurt,tarhun otu, baharat. |
|

|
Eriþte, tavuk eti, hamur kýzartmasý, soðan, mercimek, patates |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Ayva, kuzu incik, soðan,sarýmsak,domates biber salçasý,nar ekþisi |
Tüm Bölgeler |
Þalgam, kýyma, pirinç, soðan, maydanoz, süt, baharat,kuþ üzümü |
|
dana eti, patates, soðan, sarýmsak, havuç, baharat,kereviz, þalgam |
|
kestane, kebap, sarýmsak, domates, biber, nar, baharat. |
|
Lahana, süt, un,tereyaðý, tavuk, sarýmsak, domates, biber, baharat, pekmez, sirke, tane kimyon, rezene |
|
Dövme buðday, ayran, teke kavurma, nohut, soðan, taze kiþniþ |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
Doðu Anadolu/Bayburt Çevresi |
Kara turp, yumurta, zeytinyað |
|
Karnabahar, un, süt, yumurta, dereotu |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
kereviz, yer elmasý, havuç, soðan, sarýmsak, yeþillik. |
|
Kanlýca mantarý, soðan, tereyað, sarýmsak |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
bulgur, þehriye, sývýyað,soðan,baharat, |
Tüm Bölgeler |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
11-18 Aðustos 2025
|
 |
|
|
|
 |