 |
 |
 |
 |
 |
Salý, 07 Ocak 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
Ayva, þeker |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
dövme buðday, nohut, yeþil mercimek, salça, tarhun, soðan, baharat, zeytinyaðý,domates,biber, |
|

|
iþkembe, nohut, sarýmsak, sirke, un. |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
kuzu eti,baharat,sarýmsak,sirke,dere otu,maydanoz |
|
bulgur, yaðsýz koyun kýymasý, nohut, soðan, sarýmsak, salça, kuzu eti, baharat.havuç |
|
Kuzu eti,soðan,sarýmsak,baharat,nar |
Hakkari ve Çevresi |
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
Gaziantep |

|
Patlýcan, domates, soðan, sarýmsak, mercimek, zeytinyaðý, pirinç, nohut |
G.Antep |
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
Doðu Anadolu/Bayburt Çevresi |
karnabahar, soðan, sarýmsak, limon suyu, baharat,zeytinyað |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
kereviz, yer elmasý, havuç, soðan, sarýmsak, yeþillik. |
|
Þalgam, soðan, sarýmsak, havuç, |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça,taze kimyon,baþ biber,biber salçasý |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
05-12 Mayýs 2025
|
 |
|
|
|
 |