|
|
|
|
|
Cuma, 13 Mart 2015 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
Köy tavuðu, soðan, Dövme, nohut, salça, tarhun, baharat |
|
|
kuzu eti,baharat,sarýmsak,sirke,dere otu,maydanoz |
|
Kereviz, kuzu eti, soğan, limon, baharat |
|
köz Biber,kuzu et,Köz Domates,Sirke,Kavata,Baharat |
|
Kelem, kıyma, pirinç, soğan, kuş Üzümü, ?am f?st???, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Ebegümeci, soðan, al biber, çarliston biber, zeytinyaðý,sarýmsak |
|
lahana,fasulye turþusu,soðan,sarýmsak,baharat,zeytinyað |
|
Paz?, taze ??kelek, bulgur, sarımsak, nane, maydanoz, dereotu, karabiber |
|
Taze soğan, taze sarımsak, yumurta, un |
|
Soðan,su teresi,eriþte,nohut,yoðurt,baharat,zeytinyaðý,kurutulmuþ biber |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça,taze kimyon,baþ biber,biber salçasý |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Karadut |
|
|
|
|
|
17-24 Haziran 2024
|
|
|
|
|
|