 |
 |
 |
 |
 |
Cumartesi, 02 Mart 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
Mulhiye otu, bulgur, soðan, sarýmsak, salça |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
Enginar, kuzu eti, soðan, yeþillik |
|
pýrasa, dana kýyma,domates, biber, soðan, salça, un, yumurta, baharat |
Karadeniz |
soðan, ayva, dana ve kuzu kýymasý, salça, nar ekþisi, baharat. |
|
bulgur köftesi, kavurma, nohut, havuç, reyhan, salça, ekþi, baharat. |
Doðu Anadolu ve Çevresi |
K?y Horozu, buğday, tereya??, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
Dikenli bitki kökü, kuzu eti, soðan, zeytinyaðý, limon, yumurta, ayva |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan,lüþke otu. |
(Van) |
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
Gaziantep |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
Doðu Anadolu/Bayburt Çevresi |
Ebegümeci, soðan, al biber, çarliston biber, zeytinyaðý |
Tüm Bölgeler |
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
Bakla, salça, kuru soðan, sarýmsak, dereotu, zeytinyaðý |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat. |
Marmara |
Soðan, sarýmsak, kuru fasulye, limon, acý kuru biber, patates, havuç zeytinyaðý, kereviz |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |
Kaldirik (ýspýt,hodan), soðan, zeytinyaðý, baharat |
|

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|

|
|
|
|
|
11-18 Aðustos 2025
|
 |
|
|
|
 |