 |
 |
 |
 |
 |
Çarþamba, 25 Aralýk 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
Ayva, þeker |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
Kestane, soðan, kýrmýzý mercimek, maydanoz, reyhan, kemik suyu |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
beyaz lahana, kýyma, bulgur, soðan, baharat, salçalar. |
Malatya |
Kuzu eti, nohut, patates, soðan, baharat |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Ayva, kuzu eti, bulgur köftesi, kurutulmuþ domates, kurutulmuþ biber, salça, soðan, nohut, baharat |
|
Teke kavurma, eriþte, lor, süt, yoðurt, un, baharat |
|
Maþ, teke kavurma, þalgam, yer elmasý, sarýmsak, yoðurt |
|
pirzola, ayva, soðan, sarýmsak, salça, baharat, nar ekþisi. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
kanlýca mantarý, soðan, baharat. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat. |
Marmara |
kuru patlýcan,soðan,sarýmsak,kuru domates,kuru biber,salça,baharat,limon ekþisi,börülce |
Manisa |
Karnabahar, un, süt, yumurta, dereotu |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
Bal kabaðý, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
Bulgur,kelem(lahana),soðan,sarýmsak,baharatlar,sývý yað,salçalar,kimyon, reyhan, karabiber |
Doðu Anadolu ve Çevresi |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
11-18 Aðustos 2025
|
 |
|
|
|
 |